Jetë&StilNjoftim i rëndësishëm për banorët e Sarandës, Borshit, Himarës,...

Njoftim i rëndësishëm për banorët e Sarandës, Borshit, Himarës, Dhërmiut, Vunoit e Palasës

-

- Advertisment -spot_img

Në 30 shtator në jug të vendit, në zonën e bregdetit do të fiken transmetuesit analogë të Top Channel për të kaluar vetëm në transmetimet digjitale.

Për këtë arsyet duhet të bëhet kërkim nga e para në aparatet televizivë për të kapur sinjalin televiziv të Top Channel. Bëhet fjalë për pikat transmetuese të Miles, Borshit, Himarës dhe Llorogarë të cilat mbulojnë edhe qytetin e Sarandës, dhe zonat e bregut nga Ksamili, zonën e fshatit Borsh, zonën e Himarës dhe gjithë bregun përreth, zonën e Llogorasë, bregun e Dhërmiut, Palasës dhe fshatin Vuno. Për të rimarrë sinjalin e ri digjital ju duhet të bëni kërkim të kanaleve dhe rregjistrim nga e para.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you