Jetë&StilFacebook vjen me një surprizë për Halloween

Facebook vjen me një surprizë për Halloween

-

- Advertisment -spot_img

Facebook kohët e fundit ka njoftuar do të sjellë efekte të reja për Halloween.

Shumica e përmbajtjes së re me temë Halloween është tashmë e disponueshme në të dy platformat Android dhe iOS, por këtu ka diçka interesante.

Për herë të parë ndonjëherë, Facebook po sjell ‘Haunted House’ në Messenger.

Duke shfaqur efekte speciale të bëra ekskluzivisht për Messenger, ‘Haunted house’ e Facebook mund të vizitohet çdo javë gjatë gjithë muajit tetor nga përdoruesit e Messenger, të cilët do të jenë në gjendje të rrinë në një dhomë me tema të ndryshme për Halloween.

Në thelb, përdoruesit e Messenger dhe ata që përdorin video thirrje do të jenë në gjendje të ‘vishen’ si ‘Frankenstein’ ose ‘Nusja e Frankenstein’ duke përdorur filtra AR.

Vepra e re artistike e Halloween do të dalë në treg gjatë gjithë tetorit, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni përditë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you