Jetë&StilVitamina kundër virozave/ Mjekët i këshillojnë për fëmijët që...

Vitamina kundër virozave/ Mjekët i këshillojnë për fëmijët që nuk konsumojnë fruta

-

- Advertisment -spot_img

Luhatja e temperaturave ka shtuar numrin e fëmijëve me viroza.

Për shkak të pandemisë së Covid-19 tanimë është rritur dhe kujdesi, pasi një temperaturë mbi 37 nuk pranohet as në shkollë, apo kopsht e çerdhe.

Por me shtimin e virozave dhe që fëmijët të mos mungojnë në shkollë dilema e prindërve është nëse duhet t’i japin vitamina shtesë suplemente. Mjekët pediatër këshillojnë sa më shumë fruta dhe perime, por fëmijët nuk i konsumojnë rregullisht, ndaj këshillojnë suplemente me vitamina.

Pandemia dhe virozat bashkë kërkojnë vëmendjen e prindërve për të shtuar kujdesin ndaj fëmijëve.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you