LajmeBanorët e ish kënetës në protestë/ Rrugët dhe shtëpitë...

Banorët e ish kënetës në protestë/ Rrugët dhe shtëpitë nën ujë, kanalet kulluese nuk janë pastruar

-

- Advertisment -spot_img

Banorët e ish-kënetës në Durrës kanë reaguar për situatën problematike që krijohet në zonë pas reshjeve të dendura të shiut.

Sipas tyre, rrugë, oborre dhe shtëpi qëndrojnë nën ujë për ditë të tëra, për shkak të mos pastrimit të kanaleve kulluese nga mbetjet urbane që hidhen në to, ndërsa nuk kanë marrë asnjë zgjidhje nga pushteti vendor.

Ata deklarojnë se do ta përshkallëzojnë më tej protestën e tyre.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you