LajmeDhurojnë flokët për gratë e sëmura/ Nisma në ndihmë...

Dhurojnë flokët për gratë e sëmura/ Nisma në ndihmë të grave e vajzave të prekura nga kanceri i gjirit

-

- Advertisment -spot_img

Muaji tetor na ndërgjegjëson për të parandaluar kancerin e gjirit sigurisht për t’iu gjendur sa do pranë vajzave dhe grave të prekura nga kjo sëmundje .

Elisa është vetëm 11 vjeç dhe duke folur me shoqet ajo ka mësuar që gratë e prekura dhe që kurohen ndaj kësaj sëmundjeje kanë nevojë për flokë . Ndaj ka vendosur që flokët e saj t’i dhurojë.

Kësaj nisme të ‘Europa Dona Albania’ i janë bashkuar edhe djem. Endri Shkullari i dhuron për tezen e tij të prekur nga kanceri i gjirit. Kjo sëmundje prek çdo vit 800 gra dhe vajza në Shqipëri ndaj përveç se ti sensibilizojmë për të parandaluar t’u qëndrojmë pranë edhe grave e vajzave që po luftojnë të fitojnë betejën me këtë sëmundje.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you