LajmePër bujqësinë, 104 milionë euro/ Rriten me 17 milionë...

Për bujqësinë, 104 milionë euro/ Rriten me 17 milionë euro fondet për mbështetjen e bujqësisë dhe ushqimit

-

- Advertisment -spot_img

Në projekt buxhetin e 2021 qeveria ka rritur me 17 milion euro buxhetin e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Saktësisht buxheti i kësaj ministrie është përcaktuar të kapë vlerën e 104.1 milion eurove, nga 87.1 milion euro që ishte për vitin 2020.

Buxheti i vitit 2021 i kësaj ministrie do të ndahet në 7 progame. Ndryshe nga viti i mëparshëm këtij vit fermerët do të subvencionohen më pak, por që nga janari i vitit 2021 fermerët naftën do ta marrin naftën më lirë.

Qeveria ii ka dhënë vemendje të madhe zerit të peshkimit, për 2021 i ka dhënë 20 milion lekë të reja më shumë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you