LajmeRama: Rrugët e reja nëse do të shkosh shpejt...

Rama: Rrugët e reja nëse do të shkosh shpejt në destinacion! Unë do e bëj Llogaranë, edhe kur të bëhet tuneli

-

- Advertisment -spot_img

Kryeministri Edi Rama ka folur edhe në lidhje sesi do të operohet me rrugët e reja që do të ndërtohet.

Rama u shpreh se disa rrugë do të jenë me pagesë dhe disa pa pagesë, por kjo do të jetë në varësi sesi do të shkosh në një destinacion do të shkosh shpejt apo do të shkosh më ngadalë.

Por Rama theksoi se krahas rrugëve të reja që do të bëhen me pagesë do të ketë edhe rrugë alternative.

“Akset do të jenë me pagesë dhe pa pagesë, që do të thotë që do të zgjedhësh sa shpejt do të shkosh në destinacion. Nëse do të shkosh shpejt, pa ndërprerje, në aksin e shpejtësisë, do të paguash. Nëse do të zgjedhësh të ndjekësh rrugët alternative, do të ikësh falas. Unë personalisht do dëshiroj të bëj rrugën e Llogarasë, për të shijuar pamjen, edhe kur të bëhet tuneli. Mos harroni që investimi Milot-Fier, parashikohet të jetë rreth 1.2-1.4 miliardë, është investimi më i madh i drejtpërdrejtë në ekonominë shqiptare. Nuk është investim me lekët e buxhetit të shtetit, do investojë privati. Do bëjë rrugën e shpejtësisë me pagesë, por do bëjë edhe rrugë alternative. Por ju siguroj se dhe rrugët alternative do të jenë shumë më të mirë se këto që janë sot”, tha Rama.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you