Lajme“Reja e drurit” në sheshin Skënderbej/ Instalacioni shëtitës i...

“Reja e drurit” në sheshin Skënderbej/ Instalacioni shëtitës i artistit gjerman Martin Steinert

-

- Advertisment -spot_img

Në sheshin Skënderbej po merr formë një instalacion i artistit gjerman Martin Steinert, sipas një projekti të quajtur “Reja e Drurit”.

Kalimtarët e quajnë si Arka e Noes. Ky instalacion shëtitës është i shtati për artistin, pas krijimit te tij në forma të ndryshme dhe në qytete të ndryshme të botës.

Genc Mulliqi, ishte kumbari i idesë për ta sjellë këtë projekt në Shqipëri. Shumë studentë të skulpturës kanë punuar vullnetarisht në krijimin e kësaj vepre.

Artisti e shoqëron këtë vepër me shprehjen; shprehni mendimet, ëndrrat dhe dëshirat tuaja këtu; po e bëj dhe unë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you