LajmeRindërtimi pas tërmetit/ Qeveria jep “OK” për projektin e...

Rindërtimi pas tërmetit/ Qeveria jep “OK” për projektin e “Rrënjë Shqiptare” dhe Marin Memës

-

- Advertisment -spot_img

Organizata “Rrënjë Shqiptare” me qendër në New York dhe gazetari Marin Mema kanë marrë dritën jeshile për nisjen e projektit të madh me 44 shtëpi në zonën e Ishmit.

Marko Kepi ka firmosur sot marrëveshjen përkatëse që i jep mundësinë grupimit ti japë udhë realizimit të këtij projekti.

Marin Mema: Tani është koha te realizojmë projektin e madh. Pak fjale dhe shume pune. Këto punime duhet te kishin nisur me heret, por kemi pritur përfundimin e procedurave.

Kristjan Mundija: Organizata ‘”Rrënjë Shqiptare” dhe gazetari Marin Mema, në bashkëpunim pas tërmetit kanë mbledhur një shumë prej rreth 1,6 milionë dollarësh dhe para miratimit të projektit për Ishmin kanë dorëzuar shtëpi edhe në Likesh të Shijakut, Tapizë e Bubq të Bashkisë Krujë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you