LajmeAbuzimi i fëmijëve në Australi: Policia arreston 44 të...

Abuzimi i fëmijëve në Australi: Policia arreston 44 të dyshuar dhe shpëton 16 fëmijë

-

- Advertisment -spot_img

44 persona janë arrestuar nga policia australiane në të gjithë vendin nën dyshimin e posedimit dhe prodhimit të materialit për abuzim të fëmijëve.

Arrestimet u bënë pas një hetimi njëvjeçar të imazheve dhe videove që u shpërndanë në internet.

Arrestimet e të dyshuarve, i përkisnin moshave midis midis 19 dhe 57.

Policia ngriti një total prej 350 akuzash, të gjitha në lidhje me posedimin ose prodhimin e materialit shfrytëzues të fëmijëve.

Qindra policë dhe specialistë të tjerë u angazhuan në këtë operacion nëpër shtetet dhe territoret e Australisë.

Të arrestuarit u përkasin shteteve të ndryshme ku 11 numëroheshin në Victoria, 11 në Queensland, 9 në Australinë e Jugut, 8 në Uellsin e Ri Jugor, 7 në Australinë Perëndimore,5 në Tasmani dhe një në territorin e kryeqytetit Australian, shkruan BBC.

Nga ky aksion i policisë janë arritur të shpëtohen 16 fëmijë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you