LajmeBritania refuzon bllokimin kombëtar për shkak të COVID-19

Britania refuzon bllokimin kombëtar për shkak të COVID-19

-

- Advertisment -spot_img

Qeveria e Britanisë së Madhe po këmbëngul që një bllokim kombëtar nuk do të ishte mënyra e duhur për të përballur ringjalljen e koronavirusit (COVID-19) edhe kur vendet e tjera në Evropë po zgjedhin variacione të kësaj rruge.

Një ditë pasi Franca dhe Gjermania morën masat e tyre kombëtare për të frenuar rritjen e infeksioneve të reja, shtrimet në spital dhe vdekjet, Sekretari britanik i Komuniteteve, Robert Jenrick tha se “Është e drejtë që ne të provojmë gjithçka që kemi në fuqitë tona për të shmangur një bllokim kombëtar”.

Ai tha se virusi është “shumë i përqendruar në disa vende” kështu që mënyra e saktë është që të synohen kufizimet në ato zona me shpërthimet më të këqija.

Qeveria britanike e cila është përgjegjëse për shëndetin publik në Angli, ka përcaktuar një qasje tre-nivelësh për ringjalljen e virusit. Përveç kufizimeve kombëtare të tilla si kufizimi i tubimeve publike, ka masa më të rrepta në pjesë të vendit ku virusi është më i përhapur, të tilla si pjesë të mëdha në veri të Anglisë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you