LajmeBulqizë/ Makinat rrezikojnë nxënësit. Kërcënimi nga mungesa e sinjalistikës...

Bulqizë/ Makinat rrezikojnë nxënësit. Kërcënimi nga mungesa e sinjalistikës dhe lëvizja me shpejtësi

-

- Advertisment -spot_img

530 nxënës te shkollës se mesme “Asllan Keta” dhe ciklit te ulet ne njësinë Fushe-Bulqizë te Bashkisë Bulqizë po përballen çdo dite me rrezikun e aksidenteve për shkak te lëvizjeve te automjeteve me shpejtësi ne rrugën qe kalon ngjitur me rrethimin e shkollës.

Mungesa e e sinjalistikes dhe pranisë se një punonjësi te policie rrezikon nxënësit çdo dite kur hyjnë e dalin nga shkolla

Edhe pse një pjese e nxënësve janë te rritur prindërit janë te detyruar ti sjellin vete fëmijët ne shkolle, pasi rreziku për ta është mjaft i madh për shkak te lëvizjes me shpejtësi te makinave.

Drejtori i kësaj shkollës Sami Cara tha se kane bere disa here ankesa pranë institucioneve perkatese por deri me tani asnjë zgjidhje.

Administratori i njesise Fushe Bulqize Shkelqim Canga tha se situate është tepër serioze,pasi pranë shkollës po lëvizin makina pa dokumentacion.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you