LajmeJaht “i dyshimtë” në Vlorë/ Nuk pati asnjë njoftim...

Jaht “i dyshimtë” në Vlorë/ Nuk pati asnjë njoftim në radio, 2 rusë dhe 2 ukrainas në bord

-

- Advertisment -spot_img

Sot rreth orës 01:00-01:30 ka mbërritur në portin e Vlorës një jaht me flamuj Delaware me 4 persona, 2 rusë dhe 2 ukrainas në bord, nisur nga Turqia dhe me destinacion për në Malin e Zi.

Nisur nga fakti se jahti nuk ka bërë asnjë njoftim në radio ose nëpërmjet agjencive detare kanë lindur dyshimë për policinë kufitare. Në mëngjes ka shkuar një gomone e policisë kufitare dhe një inspektor i kapitenerisë për të marrë informacion.

Kapiteni i jahtit lundrues ka deklaruar se s’ka pasur naftë, ndaj për këtë arsye është kthyer në port të Vlorës. Mjeti lundrues ka hyrë në portin e Vlorës dhe ka marrë një agjenci detare për të kryer procedurat e nevojshme dhe furnizim me karburant, i shoqëruar nga policia kufitare dhe ku mësohet se po ndiqen procedurat e nevojshme ndaj tyre.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you