LajmeKoncert për viktimat e pandemisë/ Bashkia e Tiranës organizon...

Koncert për viktimat e pandemisë/ Bashkia e Tiranës organizon “dritë për nesër”

-

- Advertisment -spot_img

’Drite për nesër’, kështu u quajt koncerti homazh i organizuar nga Bashkia Tirane ne sheshin përpara universitetit te arteve ne nder te viktimave te pandemisë Covid 19.

Me vepra te mëdha te realizuara mjeshtërisht nga Linda Kazani Marina Kurti, Elita Hoxha Anita Kerhani Artur Vera dhe Erjon Sherri ku regjisor ishte Milto Kutali dhe dirigjente Suzana Turku u luajt muzike per shpresën dhe jetën duke mos harruar te kujtonin 493 viktima te cilët nuk ja dolën te fitonin betejën e tyre me koronavirusin.

Pandemia beri bashke këta artiste te cilët me ane te muzikës kerkojne te percojne drite për një te ardhme me te mire por mbi te gjitha për ti kujtuar dhe njehere te gjithëve se gjithçka varet nga ne, kujdesi qe duhet te tregojmë duke ndjekur me kujdes cdo mase anti covid sidomos vendosjen e maskës e nesërmja do te këtë vërtete me shume drite.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you