LajmeEksperti italian bën thirrje: Izolim total që të mos...

Eksperti italian bën thirrje: Izolim total që të mos e pësojmë si në mars

-

- Advertisment -spot_img

Sipas ekspertit italian, me një ndalesë të përgjithshme, nga njëra anë mund të ndalohet përhapja e shpejtë e Covid-19 si dhe i lejon sistemit që të riorganizohet. “Le të rivendosim Italinë, pa pritur për të parë nëse masat e reja kanë qenë efektive”, ka shtuar ai.

Bertolaso është shprehur se ndryshimi i vetëm duke e krahasuar situatën me marsin, është se “në atë kohë epidemia kishte të bënte me Lombardinë dhe Veneton, ndërsa tani ajo përfshin të gjithë Italinë” dhe “virusi është përhapur kudo”.

Nga të dhënat, sipas Bertolasos, “është e qartë se në mes të muajit të ardhshëm kurba e infeksioneve, shtrimeve në spital dhe vdekjeve do të ketë një rritje të paqëndrueshme nëse masat drastike nuk merren menjëherë”.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you