LajmeMalet me inerte nuk pastrohen/ Godinat e dëmtuara nga...

Malet me inerte nuk pastrohen/ Godinat e dëmtuara nga tërmeti u shembën në qershor

-

- Advertisment -spot_img

Ne lagjen nr. 4 te qytetit te Laçit ku pasojat e tërmetit ishin shume te mëdha.

Dhjetëra pallate disa muaj me pare u shemben dhe inertet sot vijojnë te qendrojne te palevizira.

Nje pjese e pallateve ne lagjen numër 4 ne qytetin e Laçit qe u dëmtuan nga tërmeti i nëntorit u shemben ne muajin qershor.

Sot ne vend qe ne këtë zone te kishte nisur ndërtimi i banesave te reja mbizotërojnë inertet dhe pallatet qe janë bere gati për tu shembur.

Per Banoret qe me pare jetonin ne këtë lagje situatën e krijuar e quajnë te papranueshme.

Ata shprehen se janë te rrezikuar nga grumbujt e inerteve qe ne fakt i japin Laçit pamjen sikur sapo ka dale nga lufta.

Ne Laç tërmeti shkaktoi dëme te shumta deri me tani ka nisur procesi i rindërtimit te 500 banesave nga qeveria turke.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you