LajmeMësimi nga shtëpia/ Sindi nga Elbasani kishte paguar edhe...

Mësimi nga shtëpia/ Sindi nga Elbasani kishte paguar edhe tarifat, por edhe shtëpinë me qira

-

- Advertisment -spot_img

Me apo pa dëshirë, studentët nuk kanë kohë për të humbur. Ata kanë nisur mësimin online, por me bindjen se efikasiteti i tij nuk do të jetë kurrë si në auditore.

Sindi Laloshi studion financë në vitin e dytë. Dega e vështirë, një vit i parë pothuajse i gjithi online dhe tashmë viti i dytë nis sërish i tillë.

Studentët janë të rritur dhe si të tillë Sindi gjykon që ata mund t’i ruajnë rregullat anticovid më shumë se kushdo.

Vajza nga Elbasani kryen studimet në Tiranë. Prindërit e saj tashmë kanë paguar tarifat e shkollimit dhe shtëpinë me qira. Të gjitha këto kosto familjes nuk do t’i kthehen pas, por ata shpresojnë që të paktën në shkollimin e Sindit të mos ketë asnjë mangësi.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you