LajmeProtesta e studentëve vazhdon/ Kërkojnë mësim në auditore dhe...

Protesta e studentëve vazhdon/ Kërkojnë mësim në auditore dhe jo online

-

- Advertisment -spot_img

Këtë të martë u zhvillua dita e dytë e protestës e një grupi studentësh të cilët kanë bojkotuar mësimin online dhe kërkojnë të rikthehen në auditore të paktën për të zhvilluar seminaret dhe praktikat mësimore.

Në mbështetje të kauzës studentore ishin dhe disa pedagogë dhe mësuese të dala në pension.

Mirëpo ditën e dytë të protestës para Ministrisë së arsimit reaguan punonjësit e policisë.

Më pas pati një tërheqje të tyre dhe studentët dorëzuan në ministri 4 kërkesat, së pari për mësimin e kombinuar online dhe auditore, uljen e tarifave të studimit dhe paketa interneti falas e pajisje teknologjike për të rinjtë në vështirësi ekonomike.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you