Lajme“Të shmangim mbylljen me çdo kusht”/ Rama: Respektoni masat...

“Të shmangim mbylljen me çdo kusht”/ Rama: Respektoni masat anti covid, spitalet larg të qenurit në kolaps

-

- Advertisment -spot_img

Kryeministri Edi Rama i dërgoi një apel të fortë qytetarëve për të respektuar masat antiCovid dhe për të bërë shmangien e mbylljes siç po ndodh në disa vende të Evropës.

Kryeministri foli me doza të forta kritike për qëndrimet e deritanishme të opozitë për situatën me Covid-19.

Edi Ramës nuk i mungoi shqetësimi konstant për kryedemokratin Basha.

Rindërtimi në këndvështrimin e kreut të qeverisë është duke ecur me ritme të larta duke patur një impakt në punësimin. 28 miliardë lekë tha Rama janë planifikuar në projekt buxhet për rindërtimin dhe 1.5 miliardë lekë për vijimin e pagesës së bonusit të qerasë deri kur familjet të hynë në banesat e reja.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you