PakategoriLumi rrëmbeu 10-vjeçarin/ U zhduk në ujërat e lumit...

Lumi rrëmbeu 10-vjeçarin/ U zhduk në ujërat e lumit Fan, po e kërkojnë zhytësit e policisë

-

- Advertisment -spot_img

Mbrëmjen e së martës një i mitur u zhduk në ndjekje të topit pasi e mora rrjedha e lumit.

Që prej mbrëmjes së djeshme vijojnë kërkimet nga polumbare. Policia dhe forca zjarrfikëse ndërkohë janë bashkuar dhe banorët e zonës por deri më tani ende asnjë shenjë nga gjetja e trupit të tij.

Tonin Laska i afërm i të miturit, me lot tregon se si e mësuan ngjarjen. Vogëlushi që e kishte një pasion të madh futbollin nuk e llogariti rrezikun kur vrapoi pas topit në ujëra e lumit Fan.

Diga e lumit Fan është kufiri i fundit i kërkimeve të policisë ndërsa i gjithë fshati Shtrungaj pret me ankth lajme për 10-vjeçarin.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you