PakategoriBerisha kërkesë të pazakontë Parlamentit: Tërhiqni lekët nga llogaria...

Berisha kërkesë të pazakontë Parlamentit: Tërhiqni lekët nga llogaria ime

-

- Advertisment -spot_img

Ish kryeministri Sali Berisha i ka kërkuar Parlamentit t’i tërheqë nga llogaria e tij bankare paratë e derdhura për muajin shkurt për dieta.

Në një njoftim në “Facebook”, Berisha shkruan se nuk do të pranojë asnjë dietë deri në fund të mandatit të tij.

Ai shton se lëvizjet e tij jashtë Tiranës mundet t’i përballojë me të ardhurat e tij.

“Sot nga mediat mësova se ne llogarinë time bankare parlamenti ka derdhur për muajin shkurt dieta për mua si dhe për 93 deputete te tjerë shumën prej 75250 leke dieta.

Lidhur me sa me sipër deklaroj sa vijon:

Unë nuk kam pasur asnjë dijeni për këto dieta.

I kërkoj parlamentit ti tërheqin ato nga llogaria ime bankare ku i ka derdhur.

Unë jam deputet i Qarkut te Tiranes dhe si tille nuk do pranoj asnjë diete deri ne fund te mandatit.

Lëvizjet e mia jashtë Qarkut te Tirane do ti përballoj me te ardhurat e mia”,
shkruan Berisha.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you