PakategoriDëme nga moti i keq. Lezha mbetet pa energji....

Dëme nga moti i keq. Lezha mbetet pa energji. Era dëmton linjat e tensionit

-

- Advertisment -spot_img

Era e fortë që fryn në Lezhë prej dy ditësh, ka sjellë dëme të shumta në rrjetin elektrik ç’ka ka bërë që pjesa më e madhe e fshatrave dhe një pjesë e qytetit të mos furnizohen me energji elektrike.

Një situatë e tillë është krijuar që prej mesdites së djeshme deri mëngjesin e sotëm ku janë riparuar disa linja. Banorët shprehen se situata të tilla përsëriten shpesh shkak kjo jo vetëm nga era e fortë por dhe rrjeti elektrik tejet i vjetër.

Dëmet e shkaktuara në rrjetin elektrik bëri që pjesa më e madhe e besimtarëve katolik të festonin Pashkën në errësirë.

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you