Lajme“Fëmijët tanë”/ Sonte në “Exclusive” në Top Channel

“Fëmijët tanë”/ Sonte në “Exclusive” në Top Channel

-

- Advertisment -spot_img

Për një vit, mbi 800 fëmijë u identifikuan nga drejtësia si autorë në krime të ndryshme.

Më të rëndat vrasje, plagosje dhe shpërndarje droge. Shifrat zyrtare tregojnë se përherë e më shumë të miturit po përdorin drogë, armë dhe po përfshihen në konflikte

“Vjedhjen e parë e kam kryer kur kam qenë 10 vjeç”, shprehet një tjetër.

“Unë kam vjedhur për herë të parë kur isha 11 vjeç, vodha një biçikletë”.

Secili nga minorenët që për këto krime ka përfunduar në Institutin e Riedukimit të Kavajës, rrëfen historinë e tij në “Exclusive”, që transmetohet sonte në mbrëmje.

Top Channel

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

ICC rejects attempt to block investigation on Duterte’s drug war

Court's probe into thousands of killings in 'war on drugs' will continue despite Philippines' attempt to block it.
- Advertisement -spot_imgspot_img

Kenya braces for 3 days of anti-gov’t protests: All the details

The latest round of anti-government protests in Kenya has been scheduled after tax hikes add to soaring cost of living.

Nigerian petrol prices reach record high after subsidy removal

The removal in May has triggered skyrocketing fuel prices in Africa's largest oil producer.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.
- Advertisement -spot_imgspot_img

You might also likeRELATED
Recommended to you