Tag:semundja

Wanda Nara dhe sëmundja e rëndë, partnerja e Icardit sqaron ndjekësit

Wanda Nara është rikthyer në rrjetet sociale për të sqaruar gjendjen e saj shëndetësore. Bashkëshortja dhe njëkohësisht menaxherja e Mauro Icardit nuk e ka...

Latest news

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.
- Advertisement -spot_imgspot_img

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.

Pride before a fall: Why I stopped going to Stonewall’s Pride

In Stonewall's hands, Pride is no longer a political protest but a corporate party for 'gender identity'.

Must read

Indian opposition parties form ‘INDIA’ alliance for 2024 election

INDIA stands for 'Indian National Developmental Inclusive Alliance', says a leader after two-day meeting in Bengaluru.

After ending deal, Russia warns against Black Sea grain shipments

Russia cautions against shipments without its 'security guarantees', having quit the wartime deal on Monday.